Aangenaam. Dit is BureauMarcom.

Een bureau voor marketing en communicatie met een strak, fris en vrolijk logo. Kleuren die op gevoel gekozen zijn, maar wél een duidelijke betekenis uitdragen. Groen staat voor fris en vernieuwend, maar ook voor de wens om onze aarde te beschermen. Fuchsia illustreert de vrolijke, creatieve en vrouwelijke touch, die elke communicatie net even iets anders maakt.

Over oprichtster Inge Sluijter

Ik, Inge Sluijter, ben de trotse oprichtster van BureauMarcom. De laatste jaren bemerkte ik een toenemende vraag naar professioneel uitgevoerde marketingcommunicatieprojecten bij – met name – kleine en middelgrote technische ondernemingen. Ik ben dol op mijn vak en geboeid door techniek en realiseerde mij dat die combinatie best bijzonder is. Daar wilde ik iets mee gaan doen! Mijn passie koppelen aan de doelstelling om ondernemingen te ondersteunen bij hun marketinginspanningen mondde uit in de start van mijn eigen marketingcommunicatiebureau.

Via mijn bureau bied ik mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis in de marketingcommunicatie laagdrempelig aan deze (en andere) ondernemingen aan, met als doel om hen te helpen een stap verder te zetten in de professionalisering van hun in- en externe communicatie.