Relatiemagazine: een verfrissende variant

Uw relaties periodiek informeren kan prima met een digitale nieuwsbrief, maar er zijn redenen om voor een andere methode te kiezen. Het ongelezen verwijderen van nieuwsbrieven is nu eenmaal een bekend fenomeen waar u als afzender mee te maken krijgt.

Anders doen dan anderen is dé manier om op te vallen. Een relatiemagazine als verfrissende variant op verschillende vormen van (digitale) nieuwsuitingen kan uitkomst bieden. Blijft u liever papierloos werken? Ook dat kan. De opmaak van een relatiemagazine leent zich uitstekend voor professionele PDF weergave.

Een themanummer voor mijlpalen

Bijzondere gebeurtenissen vragen om extra aandacht. Of het nu gaat om een jubileum, de opening van een nieuw pand, een fusie, een beursdeelname of een andere mijlpaal… het zijn stuk voor stuk kansen om extra bij uw relaties in de belangstelling te komen.

Een eenmalig themanummer, waarin alle ins en outs rondom zo’n aangelegenheid op aantrekkelijke wijze worden verwoord en in beeld gebracht, fungeert als een bewaarnummer dat nog lange tijd uw naam uitdraagt.