Coördinerende rol bij beurzen en conferenties

Bij de deelname aan een vakbeurs of conferentie komt veel kijken. Timing is daarbij essentieel. De deadline van een dergelijk evenement is immers keihard. U geeft veel geld uit aan het event en wilt er daarom een optimaal rendement uit halen.

Met een goede planmatige aanpak kan een beurs- of conferentiedeelname u veel opleveren: nieuwe klanten, meer orders en/of het vergroten van uw naamsbekendheid. Zo’n evenement kan bovendien een boost geven aan de teamspirit van uw medewerkers!

Open Dag als visitekaartje

Door de deuren van uw onderneming eens in de zoveel tijd voor een breed publiek te openen geeft u een mooi visitekaartje af. Zakenrelaties, buren, familieleden van medewerkers, potentiële werknemers of andere geïnteresseerden op die manier kennis laten maken met uw productie of bedrijfsactiviteiten kan de nodige goodwill opleveren. In het beste geval worden uw bezoekers zelfs ambassadeurs van uw onderneming. Handig voor het binnenhalen van nieuwe orders of het aantrekken van goed gemotiveerde nieuwe medewerkers.